Training

Theorie en praktijk 
Praktijkgerichte training over bijvoorbeeld gesprekstechnieken, medezeggenschap of verzuim. Wij luisteren, adviseren en helpen met een concreet plan van aanpak. 

Een training van Brandse-HR is maatwerk. De wensen en behoeften van uw organisatie staan altijd centraal. Wij spelen hierin een adviserende rol door uw wensen te vertalen naar een concreet Plan van Aanpak. In de training staat persoonlijke aandacht voor de deelnemers centraal. Ook na de training blijft de trainer beschikbaar voor vragen. In de trainingen richten wij ons op het snijvlak van theorie en praktijk.  Hoe zit het nu echt en hoe pas je dat toe? Het draait altijd om leiderschap, de eigen rol, verantwoordelijkheden en vaardigheden.  Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u kennis maken? Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk! 

Kennismaken?
Een vrijblijvend gesprek
is altijd mogelijk. 

Bel ons
0318-479756
Mail ons
info@brandse-hr.nl

Advies

Zit u met P&O vragen waar u geen specialisme voor in huis hebt of kunt u een helpende hand gebruiken? Wij zijn flexibel inzetbaar.

Administratie

Van monitoren tot automatiseren. Met onze hulp bij personeels en salarisadministratie bieden we stabiliteit, inzicht en zekerheid. 

Verzuim management

Verzuim beheersen en beperken? Wij helpen u verder. Van advies tot ondersteuning in uitvoering.