Personeels– en salarisadministratie

Optimale ondersteuning
Je als werkgever optimaal ondersteunen staat bij ons centraal. Onze specialisten zorgen ervoor dat ook jouw personeels- en salarisadministratie klopt, stabiel is en inzicht en zekerheid biedt.

Het is voor medewerkers, maar ook voor werkgevers belangrijk dat de loonstrook klopt en dat de contracten juist zijn. Niet alleen omdat er nu éénmaal veel verplichtingen zijn, de regels complex zijn en vaak veranderen, maar ook omdat het in de arbeidsrelatie helpt als het gewoon goed is. Ons doel is dan ook dat je niet hoeft te twijfelen aan je loonstrook, dat je zeker weet dat de aangiftes goed verlopen, het pensioenfonds goed is geïnformeerd en je contract klopt met de wet- en regelgeving. Door het gebruik van een klantvriendelijk en goed beveiligd portaal kunnen zowel de werkgever als werknemer steeds bij hun gegevens. Je hoeft niet te zoeken naar een salarisspecificatie, een cumulatieve loonstrook of je arbeidsovereenkomst, die staan gewoon overzichtelijk in het portaal.

Volledig uitbesteden?
Of liever samenwerken?
Wij zijn flexibel inzetbaar.  

Bel ons
0318-479756
Mail ons
info@brandse-hr.nl

Advies

Zit u met P&O vragen waar u geen specialisme voor in huis hebt of kunt u een helpende hand gebruiken? Wij zijn flexibel inzetbaar.

Training

Praktijkgerichte training over gesprekstechnieken, medezeggenschap of verzuim. Wij luisteren, adviseren en helpen met een concreet plan van aanpak. 

Verzuim management

Verzuim beheersen en beperken? Wij helpen u verder. Van advies tot ondersteuning in uitvoering.