Advies

Advies op maat 
Zit u met P&O vragen waar u geen specialisme voor in huis hebt of kunt u een helpende hand gebruiken? Wij zijn flexibel inzetbaar.

Als verantwoordelijke binnen uw organisatie loopt u dagelijks tegen vraagstukken aan die samenhangen met het rendement van (mensen in) uw organisatie. Binnen het domein van Personeel & Organisatie is Brandse-HR gespecialiseerd in effectieve oplossingen, omdat we een bijdrage leveren aan het succes van uw organisatie. Wij leveren maatwerk. Dit doen wij altijd in samenwerking met u. Doordat wij veel werkzaamheden op afstand kunnen uitvoeren, zijn wij flexibel inzetbaar. En regelmatig contact zorgt ervoor dat we ondanks de afstand toch betrokken blijven. Heeft u eenmalig advies nodig of wilt u structureel gebruik maken van onze diensten? Wij leveren maatwerk en sluiten aan bij uw wensen. Daarnaast werkt Brandse-HR vanuit een netwerkgedachte. Wij werken samen met professionals op andere vakgebieden. Altijd met als doel waarde toe te voegen aan uw organisatie.

We helpen u graag verder. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bel ons
0318-479756
Mail ons
info@brandse-hr.nl

Training

Praktijkgerichte training over gesprekstechnieken, medezeggenschap of verzuim. Wij luisteren, adviseren en helpen met een concreet plan van aanpak. 

Administratie

Van monitoren tot automatiseren. Met onze hulp bij personeels en salarisadministratie bieden we stabiliteit, inzicht en zekerheid. 

Verzuim management

Verzuim beheersen en beperken? Wij helpen u verder. Van advies tot ondersteuning in uitvoering.