Wij zijn Brandse -HR

Van advies en training op maat tot gespecialiseerde kennis over complexe vraagstukken: wij helpen u graag verder. Onze visie daarbij? Het geheim van succes ligt in een samenwerking vol gedrevenheid, verantwoordelijkheidszin en passie. 

Onze visie

  • Wij zijn er van overtuigd dat zowel werkgever als werknemer belang hebben bij een goede arbeidsverhouding. Soms lijkt het alsof de belangen tegengesteld zijn. Onze ervaring is dat juist het zoeken naar het gezamenlijk belang de oplossing biedt.

  • In het zoeken naar het gezamenlijke belang stellen wij per situatie steeds de feiten voorop en voegen wij hieraan onze kennis en ervaring toe. Daarbij gaan we niet uit van de traditionele arbeidsverhouding maar richten wij ons op gezamenlijk gedragen en daarmee effectieve oplossingen.

  • Dit geldt natuurlijk in individuele situaties, maar ook als het gaat om beleid. Hoe kunnen goede en duidelijke regels bijdragen aan het succes van de mensen in de organisatie en van de organisatie zelf.

  • Als professionals weten we niet alleen precies hoe het zit, maar helpen we werkgevers en werknemers graag met de vraag: Hoe doen we dit nu samen?

Ontmoet ons team

Reinhart Brandse
Reinhart Brandse

Owner / HR Adviseur

Sabrina Davis
Sabrina Davis

HR-Assistent

Marianne van Kleeff- Kok
Marianne van Kleeff- Kok

HR Adviseur

Corrie IJssel de Schepper
Corrie IJssel de Schepper

Salarisadministrateur

Lise Davelaar
Lise Davelaar

HR-Assistent

Een vrijblijvende kennismaking? Neem contact met ons op.

Bel ons
0318-479756
Mail ons
info@brandse-hr.nl